Däckverkstad Åkersberga

Däckbyte och förvaring | 08-540 670 10

Däckhotell Åkersberga

Däckförvaring Åkersberga

Har du ont om plats hemma för dina däck? Förvara dem i vårt däckhotell i Åkersberga.

Vi erbjuder förvaring såväl sommar- och vintertid och givetvis ingår skifte i vår verkstad när det är dags för nästa säsong.

Trygg förvaring

Vårt däckhotell erbjuder trygg och säker förvaring i väl låsta och larmade lokaler och vi har givetvis en rejält tilltagen försäkring för däckhotellet. Lokalerna ligger enkelt tillgängliga i industriområdet på Sågvägen.

Genom att välja oss för din däckförvaring i Åkersberga så behöver du inte hålla plats fri i ditt garage eller förråd och inte fundera över om något står i vägen när det börjar bli dags att byta till sommardäck eller vinterdäck. Hos oss är de alltid lättillgängliga och du kan snabbt och enkelt boka en tid för skifte när det passar dig.

Förvara hjulen rätt

Oavsett om du väljer att förvara dina däck i vår däckhotell eller om du väljer att förvara dem hemma i garaget eller förrådet så är det viktigt att känna till hur däck ska tas om hand på bästa sätt. Så hjälper du dem att hålla längre.

Däcken ska alltid rengöras innan de tas in för förvaring för att undvika frätskador av vägsalt, smuts eller oljerester från bromsar och vägar. Därtill bör de förvaras i en däckhylla i ett utrymme med jämn temperatur och skyddade mot direkt solljus.

Vill du förvara däcken hemma rekommenderar vi att du investerar i säckar för varje däck och att du förvarar dem staplade, helst upphöjda från golvet. En lastpall är ett utmärkt underlag.

däckhotell

 

I vårt däckhotell är dina däck trygga. Skifte ingår självklart i priset!