Däckverkstad Åkersberga

Däckbyte och förvaring | 08-540 670 10

Service

Bilverkstad med full service

Vi erbjuder mer än bara däckservice. Till oss kan du komma för att få fullständig bilservice. Vi erbjuder service för alla bilmärken.

Bilservice, reparationer & underhåll

För att din bil ska hållas i gott skick är det viktigt att du servar den med jämna mellanrum. Helst bör man följa de serviceintervaller som de olika tillverkarna föreskriver. Vid en standardservice brukar man byta olja och luftfilter samt se över slitdelar som bromsar. Därtill kommer de större serviceintervallerna där man till exempel kan behöva byta kamrem eller fjädring.

oljesticka

Har din bil några år på nacken kan det hända att något går sönder och behöver bytas ut eller renoveras. Vi utför allt från kopplingsbyte till reparation av avgassystem, felsökning av elektronik, byte av strålkastare och mycket mer. Kort sagt - vi hjälper dig med de flesta problem relaterade till din bil.

Vi rekommenderar att du kommer in minst en gång per år för service. Då kan vi även passa på att titta på om det finns något mer som kan vara bra att åtgärda innan det uppstår något större problem.

 

En bilverkstad i Åkersberga med fullständig service. Välkommen in till oss!